EVENT

Finansloppet 2020

Årets upplaga av Finansloppet är inställt på grund av corona-pandemin. Välkomna tillbaka nästa år!

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 3 september 2020, 18:00 - 20:00
Pris 444 kr:- exkl. moms

Finansloppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar inom bank, finans och försäkring. Spring, jogga eller gå 3,8 km tillsammans med branschen och dina kolleger. Avsluta med picknick i gröngräset.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-Jansskogen. Start och mål är på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken lag.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Folk i samma lag behöver inte alla vara anmälda i samma startgrupp – man utgår från sin egen tid och det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Observera att lagnamnet måste vara identiskt angivet för alla lagmedlemmar. Om ni väljer att döpa ert lag till EKONOMERNA (med versaler) och någon skriver ekonomerna istället, tillhör dessa två olika lag.

Ombyte och garderob
Möjlighet till klädombyte finns i omklädningsrummen på GIH. Garderob finns i gymnastiksalen på GIH. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Picknick
Efter målgång blir det picknick i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Det är också vid GIH som prisutdelningen sker. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Pris
Ordinarie pris är 444 kronor ex. moms (555 kr ink. moms) och gäller fram till och med 30 juni. I priset ingår tidtagning, picknick, dryck, medalj. Mellan 1 juli och 23 augusti är priset 480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms).

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i info om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till Finansliv och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Betalning
Väljer du att betala med kort så kan du betala direkt här på sajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor.

Anmälan
Din bokning är bindande. Vi betalar ej tillbaka deltagaravgiften, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Är din kollega av annat kön vänligen meddela oss så att tidtagningen blir rätt. Du som anmält dig till vårt event kommer att få nyhetsbrev från Finansliv.

Om loppet skulle ställas in återbetalas beloppet.

Dela eventet
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram