EVENT

Medieruset 2020

Årets Medierus är inställt på grund av corona-pandemin. Välkomna tillbaka nästa år!

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 3 september 2020, 16:30 - 18:30
Pris 444 kr:- exkl. moms

Medieruset är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar i mediebranschen.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen med start och mål på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken lag.

Arrangör
Tidningen Journalisten i samarbete med Finansliv.

Tid
Uppvärmning startar kl. 16.15. Medieruset startar kl. 16.30.

Dag
Torsdag den 3 september 2020.

Ombyte och garderob
Möjlighet till klädombyte finns i omklädningsrummen på GIH. Garderob finns i gymnastiksalen på GIH. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Picknick
Efter målgång blir det picknick i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Det är också vid GIH som prisutdelningen sker. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Lagnamnet måste vara identiskt registrerat för att laget ska bli helt. Om ni väljer att döpa ert lag till INGRESSEN (med versaler) och någon istället skriver ingressen, tillhör dessa två olika lag.

Pris
Ordinarie pris är 444 kronor ex. moms (555 kr ink. moms) och gäller fram till och med 30 juni. I priset ingår tidtagning, picknick, dryck, medalj. Mellan 1 juli och 23 augusti är priset 480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms).

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i info om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till medieruset@journalisten.se och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Betalning
Väljer du att betala med kort så kan du betala direkt här på sajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor.

Anmälan
Din bokning är bindande. Vi betalar ej tillbaka deltagaravgiften, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Är din kollega av annat kön vänligen meddela oss så att tidtagningen blir rätt.

Om loppet skulle bli inställt betalas avgiften tillbaka.

Dela eventet
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram