Over & Out: Fredrik B Nilsson lämnar bloggosfären

Publicerat den 5 juni 2011 kl. 10:52

Så är den sommartid äntligen kommen. Med flit och möda stor i bagaget väntar ledighet och eftertanke. Har sedan i höstas spritt tankar och infall via denna blogg. Nu loggar jag ut – men utlovar återkomst i augusti; då i papperformat!

Mina bloggar har främst haft en touch av försäkringsbranschfrågor som gemensam faktor. Tankar om pensioner, giriga grisar, socialförsäkringar, tuttchocker, PR-kamper och Saab Automobile har avlöst varandra mellan idéer om nya försäkringslösningar, byggråd, produktutveckling, kompetenstillförsel och Mad Men-varianter. Fria flöden om en bransch som mår bra av nytt blod och bolagsöverskridande satsningar.

Till hösten kommer undertecknad ta plats hos Finanslivs utmärkta redaktion under en tid för att bistå med en och annan text i papperstidningen. Och säkerligen vissa inlägg i redaktionsbloggen…

Vad kommer texterna att handla om då? Europeiska? Skandia? Folksam? Trygg-Hansa? FI? Länsförsäkringar? Solid? Dina? Mäklardiskar? AMF? If? Agria? Salus? Moderna? Gjensidige? Kanske. Och säkert även annat… Vad tycker du?

Du som vill nå mig kan mejla på fredrik.nilsson@finansliv.se – men tidigast 1 augusti!

Önskar dig en trevlig och välmående sommar…

Sea view!

Fredrik B Nilsson