Svedeas söta sommarsäkerhet

Publicerat den 4 mars 2011 kl. 10:13

Bryr mig inte om denna blogg blir något av en produktplacering i cybern. Bara måste nämna Svedeas nya försäkringspaket som presenteras på mässan Allt för Sjön. Båt, hav, värme… För bra för att inte lyftas fram.

I sitt pressmeddelande menar Svedea att deras ”enkla och mycket omfattande försäkring för nya och lite dyrare båtar” erbjuder ett brett skydd och är enklare att teckna än tidigare försäkringar för svenska båtägare.

Svedeas affärsområdeschef, Jonas Roberts, uttrycker det på följande sätt.

– Att köpa ny båt är en stor investering för de flesta människor och då är det extra viktigt att ha ett försäkringsskydd som verkligen är brett. Framförallt för de kunder som köper en lite dyrare båt ser jag en XXL-försäkring närmast som en självklarhet. Vår XXL-försäkring innehåller allt en båtägare behöver. Förutom de självklara skydden för sjöskador, transportskador, stöld, brand, ansvar och rättsskydd innehåller XXL maskinskadeförsäkring, olycksfall, stillestånd och assistans. Dessutom ingår personlig lösegendom med två procent av försäkringsvärdet som standard.

Undertecknad ämnar inte köpa båt och än mindre teckna en båtförsäkring. Vill dock tacka Svedea för att man lyfter fram litet skönt saltstänk en solig fredag i murriga mars!