Teknikens under

Publicerat den 10 april 2012 kl. 14:37

Tänk vad många underbara ting det finns. I helgen fick jag stifta bekantskap med ännu ett teknikens under. Jag fick nämligen en iPod av min son. Och har nu lyckats ladda ner ett antal radioprogram som jag inte har haft ro att lyssna på tidigare, och även lyckats med att synkronisera filer och sådant.

Detta är ju helt suveränt. Jag tar min dagliga promenad på åtta kilometer som tar ca två timmar och under tiden lyssnar jag på mina favoritprogram. Plötsligt glömmer jag omvärlden. Kilometerna försvinner bakom mig utan att jag märker det. Och idag ösregnade det hela tiden men det gör inget. Förmodligen ser jag lite konstig ut när jag går där och inte har samma kontakt med omvälden som tidigare och ibland skrattar jag och ibland ser jag allvarlig ut. Och musiken gör ju att man studsar fram.

Just nu har jag laddat min iPod med alla Sommarpratare från P1 förra sommaren, som jag inte hann lyssna på när de sändes. Fantastiskt roligt att lyssna på dessa människor som har så mycket att berätta. Äntligen kan jag lyssna till allt detta utan att behöva sitta låst framför en radio. Leve mp3!