Kom och jobba med oss!

DIGITAL MARKNADSFÖRARE/ EVENTANSVARIG TILL FINANSLIV

Nu öppnar vi för en ny spännande roll på Finansliv.

Hälften av din tid jobbar du med marknadsföring av våra redaktionella produkter och event i sociala medier. Den andra halvan arbetar du som projektledare för våra event, där Finansloppet med över 1 000 deltagare är det största.

Är du en digital stjärna och vill utvecklas i en redaktionell miljö är detta jobbet för dig.

Du gillar att använda båda hjärnhalvorna – är både kreativ och har en administrativ talang. Du är ansvarstagande och van att arbeta såväl självständigt som i team. Finansliv jobbar med en handfull olika event, några tillsammans med partner – andra gör vi på egen hand. I år har vi genomfört Finansloppet, Fintech Stockholm och Insurtech Stockholm samt tre Finanslivfrukost. Som eventansvarig är du med från idé till genomförande – du hanterar anmälningar, kontaktar talare, sköter bokning av lokal och förtäring samt hjälper till med att kontakta sponsorer.

Som digital marknadsförare jobbar du med att skapa annonser och kampanjer i sociala medier för både våra event och våra redaktionella produkter. Vi arbetar med Facebook, Instagram, Linkedin och Twitter. Du arbetar även med riktade mejlutskick samt publicerar eventmaterial på Finansliv.se.

  • Vi ser gärna att du har arbetat några år med marknadsföring i sociala medier.
  • Du kan planera, skapa och följa upp vår annonsering i alla digitala kanaler.
  • Du har jobbat med publicering i digitala kanaler (vi jobbar i WordPress).
  • Det är ett stort plus om du har erfarenhet av redaktionella event. 
  • Lämplig bakgrund är jobb på redaktion, PR-byrå eller finansiell kommunikation.
  • Du har relevant utbildning från t ex Hyper Island eller IHM Business School. Har du dessutom någon form av journalistutbildning ger det extra pluspoäng.
  • Som person är du kreativ, noggrann, strukturerad och kan prioritera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi tänker oss i första hand en heltidsanställning, men även deltid kan övervägas. Arbetet utgår ifrån vår redaktion på Nytorgsgatan, på Södermalm i Stockholm, som vi delar med tidningen Journalisten och Psykologtidningen.

Finansliv är bransch- och medlemstidningen för anställda inom bank, försäkring och finans. Vi finns i flera kanaler: magasin, nyhetsbrev, webb, sociala medier och event. Magasinet Finansliv utkommer med tio nummer per år och når 50 400 läsare. Finansliv är ett självständigt bolag som ägs av fackförbunden Finansförbundet och FTF.

För mer information kontakta Agnetha Jönsson, chefredaktör: 0763–279 506 eller agnetha.jonsson@finansliv.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till agnetha.jonsson@finansliv.se senast 15 oktober.

Välkommen med din ansökan!