Respons i kvadrat för korsord, Finanslopp och modeller

Publicerat den 10 augusti 2012 kl. 15:46

Rekordmånga löste sommarkrysset. Rekordmånga anmälda till Finansloppet. Rekordsnabb respons när vi efterlyste modeller till en plåtning för tidningen. Det är kul att jobba på en tidning med drag från första veckan efter semestern och kul med snabb respons från läsare på det tidningen gör. Det är egentligen vad alla redaktioner alltid drömmer om och nu är vi kanske där!?

Skörden av inskickade korsordslösningar växer alltså på redaktionen. Hela 122 läsare skickade in till korsordet i nummer 5. Alla varianter på kuvert och vackra frimärken syns i högen av lösningar som samlats under semestern. Men bara tre vinner pris, och vi drar ur högen på måfå när det är dags att hitta vinnarna. Säg gärna till om nivån i korsordet är för hög eller låg! Vi fortsätter med korsord så länge intresset finns.

Vår marknads-Viktoria hoppar av glädje över de många anmälda till Finansloppet, över 800 nu. Fantastiskt! Mängder med kartonger med saker som ska ner i goodiebagsen som löparna får efter målgång samlas vid vår dörr, snart kommer vi inte fram. Och när kollegan Johan efterlyste branschfolk som vill medverka i en plåtning med kläder till ett kommande reportage om hur man utstrålar förtroende finns namn framme redan dagen efter. Riktigt kul, det är roligare med folk ur branschen som visar kläderna än att okända modeller gör det, tycker vi!

Ha en skön helg, än finns sommaren kvar därute!

/Redaktör BrittMari