Gå direkt till textinnehållet

11/04 – Lunch för chefer

Plats Grand hotel (Lokal New York) Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Tid 11 april 2013, 11 april 11.30-13.30
Pris 950:- exkl. moms

Branschen är mitt inne i en omtumlande tid. Vid förändringar ställs höga krav på chefens kommunikation. Hur kan du leverera tydliga budskap i ett osäkert läge? Hur behåller du medarbetarnas entusiasm och framåtanda när organisationen förändras?

Ett år har gått sedan Skandia Liv köpte Skandia och en stor förändringsprocess startade på Skandia. VD Bengt-Åke Fagerman delar med sig av sina erfarenheter från den här tiden och berättar om vad han har lärt sig som ledare.

Möt också Johanna Frelin, VD på Hyper Island, ett bolag som utbildar chefer och andra för framtidens utmaningar. Hon har tidigare varit divisionchef på SVT som 2008 genomgick stora förändringar och personalneddragningar. Johanna Frelin är en av redaktörerna till boken ”Perspektiv på förändring – om en förändringsresa på Sveriges Television”, som beskriver de stora omställningarna på SVT ur ett ledarperspektiv. Medredaktörer är även två forskare från Handelshögskolan i Stockholm. På Lunch för chefer ger hon konkreta tips när det gäller förändringsarbete och en del framtidsvisioner.

 

Vid Lunch för chefer sitter deltagarna runt runda bord i Grand Hôtels fina sal New York. De runda borden underlättar erfarenhetsutbyte med andra chefer i branschen. Nyttiga kontakter och välsmakande lunch kommer på köpet.

Datum: 11 april
Klockan: 11:30 – 13:30
Plats: Grand Hôtel

Dela eventet