Gå direkt till textinnehållet

Finanslivfrukost 20/3

Plats Regina. Drottninggatan 71a, Stockholm
Tid 20 mars 2013, 08.00-8.45 (Frukost från 07.30)
Pris 350 kr (Anmälan är bindande):- exkl. moms

Johan Wissman, Jessica Samuelsson och Michel Torneus är några av våra mest framgångsrika friidrottare. Alla tre har de, vid sidan om sina idrottskarriärer, också traineeplatser på Nordea och satsar på framtida karriärer inom finansbranschen. Nordea gör det möjligt för sina idrottsambassadörer att få utbildning, inblick och yrkeserfarenheter och där Johan är klar med grundutbildningen och ska skriva Swedsec-provet i höst. Michel har precis börjat och kommer få grundutbildningen i höst efter VM. Jessica Samuelsson studerar på juristlinjen och kommer att börja jobba/få sin traineeutbildning på Private Banking och familjerätt.

Pia Carlsson-Thörnqvist, kommunikationsdirektör på Folksam har en handbollskarriär bakom sig och vet vad idrotten kan betyda för ett fortsatt arbetsliv inom försäkringsbranschen. Hon har också erfarenhet som lagledare och kan dra paralleller till chefskapet inom Folksam.

Under en inspirerande frukost får du höra dem berätta om framgångar, motgångar och lärdomar. Du får också deras bästa tips för att sätta tydliga mål och hitta motivation för att komma framåt även när det är tungt – tips som fungerar lika bra i yrkeslivet som inom idrotten.

 

 

 

 


Dela eventet