EVENT

Pensionera dig smart!

EVENTET ÄR NU FULLBOKAT

Börjar pensionen närma sig eller vill du bara veta mer om
hur du optimerar din pension?
Vad kan jag göra för att få pensionen att räcka längre?

Plats Konferens 7A Centralen, Vasagatan 7A, Stockholm
Tid 14 september 2017, 07:30 - 08:45
Pris 350:- inkl. moms

EVENTET ÄR NU FULLBOKAT

Missa inte vår frukostföreläsning med Kristina Kamp, pensionsekonom på Minpension. Hon bjuder på konkreta tips på hur du smartast planerar din tillvaro som blivande pensionär. Några kanske vill utnyttja möjligheten att gå i pension tidigare, andra vill jobba längre. Kanske till och med fortsätta jobba efter 65 år. Hur påverkar de sista åren i arbetslivet min totala pension? Dessa och andra frågor kommer du att få svar på under frukostmötet.

Vad får vi?

– Frukost med mingel
– Föreläsning ”Pensionera dig smart” med Kristina Kamp
– Möjlighet att ställa frågor och få pensionstips

Som pensionsekonom på Minpension är Kristina Kamp en populär föreläsare och flitigt anlitad expert i pensionsfrågor.
Det Kristina Kamp inte vet om pensioner är inte värt att veta! Hon har en egen blogg på minpension.se och medverkar i Minpensionspodden som även finns på bloggsidan.

Hon har tidigare arbetat som pressansvarig på Premiepensionsmyndigheten samt med redaktionellt arbete på Dagens Nyheter, Privata Affärer och Aftonbladet. Som erfaren journalist förklarar Kristina Kamp komplicerade frågor på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.

Välkommen på Finanslivfrukost den 14 september med härligt frukostmingel där Kristina Kamp ger oss smarta pensionstips! Föreläsningen är 45 minuter lång.

Observera att din anmälan är bindande. 

Talare

Kristina Kamp är pensions- ekonom på Minpension. Hon har lång erfarenhet som journalist på bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter och Privata Affärer. Hon är en inspirerande och pedagogisk föreläsare och en flitigt anlitad expert i pensionsfrågor.

Program

  • 07:30

    Frukost serveras

  • 08:00

    Frukostföreläsningen börjar

  • 08:45

    Frukostföreläsningen slutar

Dela eventet

#Finansfredag

Finanslivs redaktörer Aron Sigblad och Anna de Lima Fagerlind om det senaste som hänt i finans- och försäkringsbranschen, vilka trender som påverkar branschen och vad Finansliv har på gång just nu. Nytt avsnitt varje fredag.
Se #finansfredag här
I morse bjöd vi in till en #finanslivfrukost med @elin.helander och @dreams.app ☕️Se alla mingelbilder på Finansliv.se Foto: Oskar Omne
Det är ett år sedan vi publicerade magasinet till vänster då många undrade var metoo-uppropet från finansbranschen var. Sedan kom #påvåravillkor och #inteminskuld . Vad har hänt sedan dess? Nytt nummer av #finansliv ute nu.
Finansliv är på plats i Lissabon för en av världens största konferenser, #websummit!
Nu ligger alla bilder från #fintechstockholm uppe på finansliv.se ⭐️ Foto: Tor Johnsson.
Följ @Finansliv på Instagram