Gå direkt till textinnehållet

Finanslivfrukost – Bygg ditt professionella nätverk med Linkedin

Plats 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm
Tid 24 november 2015, 07:30 - 08:45
Pris 350:- exkl. moms

Linkedin är ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Många har en profil men utnyttjar inte alls nätverkets fulla potential. Under en frukost får du med dig verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärmål. Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll; med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv. Investera i din egen yrkesutveckling och lyssna på Charlotte Hågård på Finanslivfrukost.

 

© 2014 Fotograf Anna-Lena Ahlström +46-709-797817

Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart. I över 20 år har hon arbetat som karriär- och chefscoach. Hon är författare, föreläsare och en ofta tillfrågad expert inom området personlig marknadsföring. På föreläsningen kan du köpa Charlottes senaste bok ”Stick ut!”. Läs mer om Charlotte på www.charlottehagard.se.

Välkommen på Finanslivfrukost den 24/11 där 7A Centralen dukar upp en härlig frukost och Charlotte Hågård ger dig de nödvändiga verktygen för att bygga upp ditt professionell nätverk. Föreläsningen är 45 minuter lång och du kan äta medan du lyssnar.

Observera att din anmälan är bindande.

Talare

CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart. I över 20 år har hon arbetat som karriär- och chefscoach. Hon är författare, föreläsare och en ofta tillfrågad expert inom området personlig marknadsföring. På föreläsningen kan du köpa Charlottes senaste bok ”Stick ut!”

www.charlottehagard.se

Program

 • 07:30

  Frukost serveras

 • 08:00

  Programstart

  Bygg ditt professionella nätverk med hjälp av Linkedin

 • 08:45

  Slut

Dela eventet