EVENT

Bygg ditt professionella nätverk med Linkedin

Plats 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm
Tid 8 april 2016, 07:30 - 08:45
Pris 350:- exkl. moms

OBS! Denna frukost är nu fullbokad. Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig om intresset är tillräckligt stort för ytterligare ett frukosttillfälle:

  Din epost

  Favorit i repris! Föreläsningen i höstas sålde slut rekordsnabbt, så nu har du en ny chans att få lyssna på Charlotte Hågård den 8 april.

  Linkedin är ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Många har en profil men utnyttjar inte alls nätverkets fulla potential. Under en frukost får du med dig många tips och verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärmål. Det handlar om allt från att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll; med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv. Investera i din egen yrkesutveckling och lyssna på Charlotte Hågård på Finanslivfrukost.

   

  © 2014 Fotograf Anna-Lena Ahlström +46-709-797817

  Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart. I över 20 år har hon arbetat som karriär- och chefscoach. Hon är författare, föreläsare och en ofta tillfrågad expert inom området personlig marknadsföring. På föreläsningen kan du köpa Charlottes nya bok ”Stick ut på Linkedin!”. Läs mer om Charlotte på www.charlottehagard.se och www.newstart.se.

  Välkommen på Finanslivfrukost den 8/4 där 7A Centralen dukar upp en härlig frukost och Charlotte Hågård ger dig de nödvändiga verktygen för att bygga upp ditt professionell nätverk. Föreläsningen är 45 minuter lång och du kan äta medan du lyssnar.

  Observera att din anmälan är bindande.

  Talare

  CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart. I över 20 år har hon arbetat som karriär- och chefscoach. Hon är författare, föreläsare och en ofta tillfrågad expert inom området personlig marknadsföring.

  Program

  • 07:30

   Frukost serveras

  • 08:00

   Programstart

   Bygg ditt professionella nätverk med hjälp av Linkedin

  • 08:45

   Slut

  Dela eventet
  Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
  Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
  Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
  Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
  Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
  Följ @Finansliv på Instagram