Gå direkt till textinnehållet

Effektiv men inte stressad

Plats Operaterassen, Karl XII:S torg, Stockholm
Tid 6 maj 2014, 08:00 - 09:30
Pris 450:- (Anmälan är bindande):- exkl. moms

En svår chefsuppgift är att skapa organisationer som är effektiva men som inte utsätter anställda för skadlig stress. Hur kan vi se till att medarbetarna och vi själva åstadkommer mycket utan att bli sjuka?

De senaste åren har banker och försäkringsbolag genomfört stora effektiviserings- och besparingsprogram. Under en frukost får du som är chef fakta från en unik undersökning bland chefer och medarbetare i finansbranschen. Statistiken handlar om effekter av effektivisering och hur chefer och medarbetare ser på förändringarna i sina respektive organsationer.

Efter presentationen diskuterar en expertpanel med Carin Dunér, HR-direktör på Länsförsäkringar och Ulf Peterson, personaldirektör på SEB samt Ingalill Holmberg, professor i ledarskap och chef för forskningsinstitutet Center for Advanced Studies in Leadership vid Handelshögskolan i Stockholm, hur man skapar effektiva och goda organisationer.

talare_chef6maj2014

Det blir också tillfälle för idéutbyte med andra chefer i branschen över en god frukost på Operaterrassen, med utsikt över slottet.

Dela eventet