Gå direkt till textinnehållet

5/6 – Hälsofrukost

Plats Regina. Drottninggatan 71a, Stockholm
Tid 5 juni 2012, 08.00-8.45 (Frukost från 07.30)
Pris 350:- exkl. moms

TEMA Hälsa – Så kommer du i form!

– Jenny Hansson, elitskidåkare på Fondhandlarnas förening

– Magnus Karlsson, fd elitfotbollsspelare och nu HR-chef på SPP

HÄLSO-FRUKOST

Ett hälsosamt liv hjälper dig att orka med en tuff vardag. På Finanslivs hälsofrukost får du träffa de som klarat att göra träning till en naturlig del av vardagen och får tips som får dig att må bättre.

Jenny Hansson är elitskidåkare med bland annat guld i Vasaloppet 2011 på meritlistan. Hon kombinerar sedan november sin skidkarriär med arbete på Fondbolagens förening. Förra året råkade hon ut för en skada, men kämpade sig tillbaka och lyckades vinna. Hon ger tips om hur hon kombinerar arbete och idrott och hur hon gör för att motivera sig de dagar när allt känns tungt.

Magnus ”Munken” Karlsson, HR-chef på SPP och tidigare elitfotbollsspelare i Norrköping och Örebro, berättar om sin väg tillbaka från en hjärntumör. I sin process att komma tillbaka har han haft lika mycket nytta av grundfysiken som det mentala. Han har hållit många föreläsningar om inställning och attityd.

Dessutom får du tips av löpar-esset Charlotte Karlsson, Runday, om hur du förbättrar din löpteknik inför sommarens löparrundor.

Ge dig själv en lugn frukost samtidigt som du får påfyllning i form av givande inblickar i branschen och nya idéer. Finanslivs frukostar ger dig inspiration som är till nytta för dig i ditt yrkesliv. Boka in din egen tid i almanackan redan nu!

Datum: 5 Juni
Klockan: 08.00-8.45 (Frukost från 07.30)
Plats: Regina, Drottninggatan 71

Dela eventet