Gå direkt till textinnehållet

Finanslivfrukost – Balans i livet

Ett fåtal platser kvar
Ny STÖRRE lokal Playhouse Teater, Drottninggatan 71A,
där Malin Ewerlöf guidar dig till en balanserad vardag

Plats Playhouse Teater, Drottninggatan 71A, STOCKHOLM
Tid 11 maj 2017, 07:30 - 08:45
Pris 350:- inkl. moms

Vill du orka med mer i vardagen, rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi? Då får du inte missa vår frukostföreläsning med Malin Ewerlöf. Hon berättar med utgångspunkt från sin långa karriär som elitlöpare hur rätt tänk och rätt kunskap kan hjälpa dig att få in träningen i ett pressat vardagschema även när motivationen tryter.

Du kommer att få tips om hur du får tiden att räcka till och lära dig att träna rätt så att kroppen håller i längden. Hon delar även med sig av sina erfarenheter och tipsar om hur man kan vända ett misslyckande till något positivt.

Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf har tidigare varit elitlöpare och är även känd från TV, där hon medverkat i bland annat Mästarnas Mästare. I dag jobbar hon bland annat som personlig tränare för motionärer, håller utbildningar och föreläser.

Med bland annat 18 SM-guld i allt från 800 meter till maraton och EM-silver på 800 meter är Malin Ewerlöf ett välkänt namn för de flesta, även utanför sportens värld. Hon har också medverkat i populära TV-tävlingar som Gladiatorerna, Mästarnas Mästare och Superstars.

Malin Ewerlöf är också utbildad friskvårdskonsulent. I dag jobbar hon som personlig tränare i löpning och löpteknik för motionärer, hjälper större företag med friskvårdsupplägg för personalen och håller föreläsningar.

Förutom löpning är favoritsporterna tennis och längdskidåkning. Dessutom blir det en del styrketräning för att undvika skador, plus simning och cykling för Malin Ewerlöf. Förutom en lång karriär inom elitidrotten har hon också hunnit med att jobba i finansbranschen, på Matteus Fondkommissions back office.

Välkommen på Finanslivfrukost den 11 maj med härligt frukostmingel på Playhouse Teater, Drottninggatan 71A och Malin Ewerlöf som lär dig att hitta balans i livet! Föreläsningen är 45 minuter lång.

Observera att din anmälan är bindande. 

Program

 • 07:30

  Frukostmingel

  Frukost serveras

 • 08:00

  Programstart

  Föreläsning ”Balans i livet” med Malin Ewerlöf

 • 08:45

  Avslut

Dela eventet