EVENT

Finanslivfrukost – Bli en digital vinnare!

Plats Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, Stockholm
Tid 6 oktober 2016, 07:30 - 08:45
Pris 350:- exkl. moms

OBS! Detta evenemang är nu fullbokat.

Hur mycket vill du jobba? När vill du jobba? Var vill du jobba?

Digitaliseringen utmålas ofta som ett hot mot arbetstillfällen men den innebär samtidigt fantastiska möjligheter att skapa ett nytt arbetsliv som passar just dig.

Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser och vad som krävs för den aktivitetsbaserade arbetsplatsen, digitala arbetssätt och framtidens ledarskap.

Heléne LidströmHeléne Lidström är författare till den aktuella boken ”Det nya arbetslivet – så skapades Sveriges bästa arbetsplats”. Hon har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring, kommunikation, ledarskap och organisation från olika multinationella företag, bland annat som marknadschef på Microsoft samt globalt marknadsansvarig på Finnair. Heléne är en skicklig föreläsare och har gjort över 300 scenframträdanden.

Välkommen på Finanslivfrukost den 6/10 där Sheraton Hotel dukar upp en härlig frukost och Heléne Lidström berättar hur du blir en digital vinnare! Föreläsningen är 45 minuter lång och du kan äta medan du lyssnar.

Observera att din anmälan är bindande. 

Talare

Heléne Lidström är författare till den aktuella boken ”Det nya arbetslivet – så skapades Sveriges bästa arbetsplats”. Hon var tidigare marknadschef på Microsoft samt globalt marknadsansvarig på Finnair.

Program

 • 07:30

  Frukost serveras

 • 08:00

  Programstart

  Bli en digital vinnare!

 • 08:45

  Avslut

Dela eventet
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram