Gå direkt till textinnehållet

Finanslivfrukost – Lär dig mingla!

Sophia Sundberg bjuder på mingeltips

Plats Summit Hitechbuilding, Sveavägen 9, Stockholm
Tid 7 mars 2017, 07:30 - 08:45
Pris 350:- inkl. moms

Event, mässor, kurser och vernissager är bra tillfällen att knyta nya kontakter oavsett om det gäller affärer eller öka sitt personliga nätverk. Men samtidigt kan det kännas jobbigt att vara ensam och ta kontakt när andra verkar känna varandra. Hur blir det roligare att nätverka? Vad är en bra öppningsreplik? Hur avslutar man ett samtal och går vidare? Och varför är återkoppling så viktigt?

Sophia Sundberg

Sophia Sundberg är entreprenör och expert på sociala medier och nätverkande. Hon är författare till böckerna: ”Twitterboken – smarta tips från första kvittret till att flyga fritt” och ”Nätverka bör man – men hur gör man?”

Under den här frukostföreläsningen kommer Sophia Sundberg bjuda på en mängd bra tips och konkreta exempel på hur du kan utöka ditt nätverk genom att mingla. Att nätverka är en konst som Sophia Sundberg behärskar till fullo. Det kan du också snart göra.

Entreprenören Sophia Sundberg, VD för Whyse AB föreläser och utbildar i kommunikation och marknadsföring. Hon är en flitigt anlitad och inspirerande föreläsare som kombinerar konkreta tips med strategiskt tänkande. Hon är författare till ”#Twitterboken – från första kvittret till att flyga fritt” och aktuell med nya boken ”Nätverka bör man – men hur gör man?”

Vad kommer vi att få?

 • Frukostmingel
 • Föreläsning ”Lär dig mingla!” med Sophia Sundberg.
 • Möjlighet att köpa boken Nätverka bör man – men hur gör man?” till ett specialpris.

Som 14-åring startade hon sitt första företag, i dag driver hon två bolag och skriver på sin tredje bok. År 2010 grundade hon affärsnätverket ”Walk and Talk” som när det var som störst fanns på 50 orter runt om i Sverige och som hon i dag erbjuder via konferenser och utbildningar som ett sätt att få in mer kreativitet och hälsa för deltagarna. Ett ord som klockrent beskriver Sophia är ”Positivitetsvulkan” som hennes kunder brukar kalla henne.

Välkommen på Finanslivfrukost den 7 mars med härligt frukostmingel på Summit Hitechbuilding och Sophia Sundberg som lära dig att nätverka! Föreläsningen är 45 minuter lång.

Observera att din anmälan är bindande.

Program

 • 07:30

  Frukostmingel

  Frukost innan föreläsningen serveras

 • 08:00

  Programstart

  ”Lär dig mingla!” med Sophia Sundberg

 • 08:45

  Slut

  Avslut och möjlighet att köpa boken ”Nätverka bör man – men hur gör man?”

Dela eventet