EVENT

Finanslivfrukost – Rivstarta jobbåret 2018!

Är du redo för förändring? Kanske vill du få balans i livet, eller känna mer arbetsglädje och motivation?

Plats Hitechbuilding, Sveavägen 9 (lokal Tim Berners-Lee).
Tid 24 januari 2018, 07:30 - 08:45
Pris 350:- inkl. moms

Ewa Helander är grundare till företaget Karriärcoacherna. Hon är certifierad coach/karriärcoach och utbildad stress- och friskvårdsterapeut, plus att hon är en inspirerande föreläsare.

 

Oavsett om du vill utvecklas i ditt nuvarande jobb, få inspiration för att hitta en ny inriktning eller ny bransch är det bra att ha någon att bolla idéer med. Vet du vad du vill, men inte hur du ska göra för att leva din dröm kan du få några tips på vägen. Välkommen att inspireras!

Under den här frukostföreläsningen berättar Ewa Helander vad karriärcoachning egentligen är, hur det går till och vem det passar för. Hon kommer också att bjuda på konkreta exempel och bra tips på vad du kan göra för att ta nästa steg eller byta karriär.

Karriärcoachen Ewa Helander är grundare till företaget Karriärcoacherna, som hjälper privatpersoner, anställda och företag att utvecklas och hitta rätt – på företaget, i karriären och i livet. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med företag och anställda i finansbranschen.

Ewa Helander är en rutinerad och uppskattad föreläsare som förutom att vara certifierad coach/karriärcoach även är utbildad stress- och friskvårsterapeut. Hon har 20 års erfarenhet som försäljnings- och marknadsföringschef inom hotell- och konferensbranschen. Hon har även arbetat som rekryteringskonsult och under de senaste åren som coach med inriktning på livsstilsförändringar samt livs- och karriärfrågor.

Välkommen på Finanslivfrukost den 24/1 med härligt frukostmingel på Hitechbuilding och Ewa Helander som ger dig karriärtips. Föreläsningen är 45 minuter lång.

Observera att din anmälan är bindande. 

Talare

Eva Helander

Certifierad coach/karriärcoach och utbildad stress- och friskvårdsterapeut

Program

  • 07:30

    Frukostmingel

  • 08:00

    Programstart: Rivstarta jobbåret 2018!

  • 08:45

    Avslut

Dela eventet

#Finansfredag

Finanslivs redaktörer Aron Sigblad och Anna de Lima Fagerlind om det senaste som hänt i finans- och försäkringsbranschen, vilka trender som påverkar branschen och vad Finansliv har på gång just nu. Nytt avsnitt varje fredag.
Se #finansfredag här
Vår fotograf @donkadoo fotar @evatrouin på Swedbank. Missa inte intervjun med henne i nästa nummer av Finansliv!
Filippa Bergin, ansvarig för stora kunder och affärsutveckling i Ekobanken, är en av talarna på Sustainable Finance den 28 mars.
I veckan kommer årets första nummer av #finansliv Innehåller bl.a. #lön #paytech #danskebank #fintech #nordea, krönika av @framtidsfeministen och mycket mer! Omslagsfoto: @oskaromne
En av talarna på Sustainable Finance den 28 mars är Anna Felländer, grundare av AI Sustainability Center. @aisustcenter Glöm inte att boka dina biljetter på finansliv.se.
Ylva Lipkin är konstansvarig på SEB. Har du en kollega vi borde skriva om? Maila oss på redaktion@finansliv.se eller DM här! Foto: @ylvasundgren
Fredrik Hjorth är äventyrare och har tältat på SEB:s tak. Har du en kollega vi borde skriva om? Maila oss på redaktion@finansliv.se eller DM här! Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram