Gå direkt till textinnehållet

Finanslivfrukost – Sov dig till framgång

Plats Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, Stockholm
Tid 10 maj 2016, 07:30 - 08:45
Pris 350:- exkl. moms

OBS! Denna frukost är nu fullbokad.

Kan man klara sig på fyra timmars sömn? Är morgonpigga effektivare än nattmänniskor? Blir man effektivare av en tupplur? Kan man bota sömnlöshet?
Björn Hedensjö, författare till boken ”En perfekt natt” reder ut frågorna och levererar konkreta råd till dig på Finanslivfrukost 10/5. Du kommer garanterat inte att somna!

Det finns tusen råd om hur du ska äta och träna för att må bra och kunna prestera på topp, men sömnen vet vi inte så mycket om. Ändå är sömnen helt avgörande för vad vi åstadkommer under vår vakna tid. Björn Hedensjö har samlat expertisen från världens ledande sömnforskare och gjort slutsatserna begripliga. Under den här frukostföreläsningen kommer han att avliva myter och ge konkreta råd om hur du kan sova bättre.

Björn Hedensjö_VolanteBjörn Hedensjö är mediechefen som sadlade om och blev organisationskonsult. Han var tidigare digital chef på Dagens Nyheter, men driver i dag, parallellt med studier i psykologi, egen verksamhet inom organisationsutveckling. Hans krönikor i tidningen Metro om arbetslivets organisering har blivit mycket uppskattade.

Välkommen på Finanslivfrukost den 10/5 där Sheraton Hotel dukar upp en härlig frukost och Björn Hedensjö reder ut dina sömnfrågor. Föreläsningen är 45 minuter lång och du kan äta medan du lyssnar. Du kommer på föreläsningen också kunna köpa boken ”En perfekt natt” till ett specialpris.

Observera att din anmälan är bindande.

Talare

Björn Hedensjö, journalist, konsult och författare av boken ”En perfekt natt”. Har tidigare jobbat på Dagens Nyheter och Dagens Industri, men inriktar sig numera på psykologi.

Program

 • 07:30

  Frukost serveras

 • 08:00

  Programstart

  Sov dig till framgång

 • 08:45

  Slut

Dela eventet