Gå direkt till textinnehållet

Finanslivsfrukost: Vett & etikett i arbetslivet

Finanslivs etikettexpert Annmarie Palm håller en inspirationsföreläsning om vikten av ett gott uppförande i arbetslivet. Aha-upplevelser, konstateranden och skratt utlovas.

Plats Citykonferensen/Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm
Tid 19 november 2019, 07.30 - 09.00
Pris 312:- exkl. moms

 

I en allt mer konkurrensutsatt omvärld är business behavior, det vill säga det affärsmässiga uppförandet, något som på riktigt kan särskilja verksamheter och medarbetare åt. Business behavior är ett modernare uttryck för affärsmannaskap. Det handlar om företagskultur, värderingar, bemötande, respekt och framförallt: Vett och etikett.

Annmarie Palm delar med sig av både de bästa och värsta exemplen inom Business behavior. Hon presenterar statistisk från de hundratals intervjuer som ligger till grund för hennes bok ”Business behavior: uppför dig – eller tappa affären” och kommer med många tips och råd om hur du och dina kolleger på ett enkelt sätt kan gå från good to great inom Business behavior!

Annmarie Palm är journalist och kommunikationsstrateg och Finanslivs etikettexpert.

Frukosten passar både dig som privatperson och för dig i branschen som vill lära dig mer om dina kunders och din omgivnings beteende.

Vill ni göra en större bokning från ditt företag? Kontakta event@finansliv.se så hjälper vi till.

Observera att din anmälan är bindande. Biljetten kan däremot överlåtas till en vän eller kollega. I priset ingår frukostbuffé som serveras i restaurang Oxen, Citykonferensen/Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm.

Talare

Annmarie Palm, föreläsare, journalist och kommunikationsstrateg, och författare till boken Business behavior: Uppför dig – eller tappa affären

Program

  • 07.30

    Frukostbuffé, restaurang Oxen

  • 08.00

    Föreläsningen startar, restaurang Oxen

Dela eventet