Gå direkt till textinnehållet

Finanslivsstil – tre träffar om livsstil

Plats Berns, Näckströmsgatan 8, Stockholm
Tid 20 maj 2015, 07:15 - 08:45
Pris 1200:- exkl. moms

Unna dig själv tre härliga och inspirerande frukostar om livsstil. Vi vet alla att kost, motion och mental träning får oss att må bättre, men det är inte alltid så lätt att veta var man ska börja.

Våra kvalificerade experter ger dig en kick-start till ditt nya liv. Samtidigt får du en god frukostbuffet och tillfälle för en avslappnad frukoststund tillsammans med kolleger i branschen.

1 april Motion. Talare: Nick Söderblom.

Tränare med över 30 år i branschen, inte minst som personlig tränare av Hollywoodstjärnor. Nu bor han i Sverige och är en uppskattad föreläsare samt medverkar som expert i tidningar och på träningsresor.

22 april Kost. Talare: Anna Wikfalk och Veronika Ryd.

Anna Wikfalk är mindfulnessinstruktör och yogalärare, Veronika Ryd är beteendevetare, KBT-terapeut och mindfulnessinstruktör. Båda har tillsammans med Tia Jumbe skrivit boken Mindful eating – om hur ett medvetet förhållningssätt till mat gör dig fri från alla dieter.

20 maj Stress/Tidshantering. Talare: Bosse Angelöw.

Bosse Angelöw är docent och socialpsykolog, verksam vid Nova Futura. Han har under 25 års tid arbetat med att utveckla kapaciteten hos individer, grupper och organisationer samt skrivit flera böcker. Under föreläsningen presenteras en rad strategier för att hantera stress och tidsbrist. Olika exempel presenteras på vad både enskilda personer och arbetsplatser har gjort för att få mer uträttat på kortare tid. Han ger olika tips och råd för att motverka stress och få tiden att räcka till på ett bättre sätt.

 

Pris för alla tre träffarna:

1200:- inkl moms. Finanslivs läsare får som vanligt 20% rabatt.

Tips: Kolla med din arbetsgivare om det finns friskvårdspengar att använda!

Talare

Nick Söderblom

Anna Wikfalk och Veronika Ryd

Bosse Angelöw

Program

  • 07:15

    Frukost serveras

  • 07:45

    Programstart

  • 08:45

    Avslut

Dela eventet