Gå direkt till textinnehållet

Finansloppet 2016

Plats Stockholm Stadion, Lidingövägen 1
Tid 31 augusti 2016, 18:00 - 20:00
Pris 395:- exkl. moms

Resultat damer

Resultat herrar

Resultat damlag

Resultat herrlag

Resultat mixade lag

 

Startlista

Här är startlistan där det framgår vilket startnummer du har. 

Du kan enkelt söka efter ditt namn genom att klicka Ctrl + F. För att kunna vara ett lag krävs minst tre personer och max tio. Om du vill byta lag eller göra några andra ändringar så mejla senast fredag den 26 augusti till finansloppet@finansliv.se.

Om du inte är anmäld i ett lag deltar du i den individuella tävlingen. Alla som är anmälda i lag tävlar även individuellt.

Tävlingen

Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Startgrupper

OBS! I formuläret kan du välja vilken startgrupp du ska tillhöra genom att ange vilken tid du tror att du springer loppet på (för att få plats i första startgrupp krävs att du anger ett resultat från tidigare upplagor av Finansloppet eller något lopp på 10km). Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Ändringar

Om du vill byta lag eller göra andra ändringar så mejla till finansloppet@finansliv.se senast den 26 augusti . Anmälan på webben är öppen fram till 24 augusti – där kan du lägga till personer till ditt lag genom att skriva in korrekt lagnamn. Efter detta gäller endast efteranmälan på plats den 31 augusti.

Nummerlappsutdelning

Du kan hämta din nummerlapp den 29 och 30 augusti mellan kl. 10.00 och 18.00 i Löplabbets butik på Kungsgatan 35 eller den 31 augusti mellan klockan 16.00 och 17.30 på gräsplanen bakom Stockholms Stadion, framför GIH (Gymnastik och Idrotts-högskolan).
Om du hämtar ut din nummerlapp i Löplabbets butik får du dessutom 20% rabatt på kläder och skor (gäller ej reavaror och elektronik) mot uppvisande av nummerlapp. Gäller endast 29 och 30 augusti.

Picknick

Efter målgång blir det picknick (ingår i priset) i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Kom ihåg att anmäla specialkost i god tid om du behöver det!
Det är också här du hämtar din nummerlapp före loppet och här som prisutdelningen sker. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Partnerföretag

Vill ditt företag vara med som partner? Ring Diana Demin, eventansvarig: 08-411 15 07 eller 072-545 98 80 eller mejla till finansloppet@finansliv.se. Att vara partner innebär att ni marknadsför loppet internt hos er. I utbyte sänker vi priset för alla som anmäler sig från ert bolag.

 

Nyfiken på förra årets lopp? Bilder finns här!

Missa inget om Finansloppet – gilla oss på Facebook för nyheter och tips inför tävlingen!

Program

 • 16:00

  Nummerlappsutdelning och efteranmälan

 • 17:45

  Uppvärmning

 • 18:00

  Första start

 • 18:01

  Andra start

 • 18:03

  Tredje start

 • 18:05

  Fjärde start

 • 18:06

  Sista start

Dela eventet