Gå direkt till textinnehållet

Finansloppet 2021

Välkommen till finansbranschens löparfest. Efter ett uppehåll under 2020 är vi tillbaka! Anmäl dig senast 23 augusti!

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 9 september 2021, 18:00 - 20:00
Pris 480 kr:- exkl. moms

Resultat

Här hittar du alla resultat-tider för Finansloppet 2021

 

Här är startlistan där det framgår vilket startnummer du har.

Du kan enkelt söka efter ditt namn genom att klicka Ctrl + F.

Finansloppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar inom bank, finans och försäkring. Spring, jogga eller gå 3,8 km tillsammans med branschen och dina kolleger.

I år har vi, av hänsyn till den fortfarande rådande pandemisituationen, valt att inte genomföra den traditionella picknick vi brukar ha på GIH:s gräsmatta. Varje deltagare får istället efter loppet en påse med en wrap och lite annat smått och gott som man tar med sig och äter tillsammans med sina kolleger på valfritt ställe, men inte på Stockholms Stadion.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-Jansskogen. Start och mål är på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken lag.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Folk i samma lag behöver inte alla vara anmälda i samma startgrupp – man utgår från sin egen tid och det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Observera att lagnamnet måste vara identiskt angivet för alla lagmedlemmar. Om ni väljer att döpa ert lag till EKONOMERNA (med versaler) och någon skriver ekonomerna istället, tillhör dessa två olika lag.

Ombyte och garderob
Vi rekommenderar att man kommer ombytt, eftersom vi vill undvika trängsel på ytor inomhus. Om du har en väska som behöver lämnas in kommer det att finnas möjlighet att lämna den inne på Stockholms Stadion där vi har personal som tar hand om den. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Utdelning av nummerlappar kommer att ske den 6:e och 7:e september på Nytorgsgatan 17 A på innergården mellan kl 10.00 och 17.00. Närmaste T-banestation är Slussen eller Medborgarplatsen. Det finns flera busslinjer som stannar i närheten, bland annat på Folkungagatan. Sök efter lämplig färdväg på sl.se.

Pris
Ordinarie pris är 444 kronor ex. moms (555 kr ink. moms) och gäller fram till och med 2 juli. I priset ingår tidtagning, dryck, medalj. Mellan 3 juli och 23 augusti är priset 480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms).

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i info om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till Finansliv och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Betalning
Väljer du att betala med kort så kan du betala direkt här på sajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor.

Anmälan
Din bokning är bindande. Vi betalar inte tillbaka deltagaravgiften om du inte kan springa, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Om du byter med någon var snäll och meddela oss i tid så att tidtagningen blir rätt. Du som anmält dig till vårt event kommer att få nyhetsbrev från Finansliv.

Om loppet skulle ställas in på grund av pandemirestriktioner återbetalas beloppet, minus de kostnader vi haft.

Dela eventet