Gå direkt till textinnehållet

Finansloppet 2022

Välkommen till finansbranschens löparfest!
Sista anmälningsdag 18 augusti.

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 31 augusti 2022, 18:00 - 20:00
Pris 480 kr:- exkl. moms

Här hittar du resultatlistan för Finansloppet 2022.

Nummerlappar och startnummer
Nummerlapparna kommer att delas ut den 26 augusti och den 29 augusti på sportbutiken Runners Store, Regeringsgatan 26 i Stockholm mellan kl 10.00 och 18.00. Från den 22 augusti kommer startnumren att publiceras här på sajten. Om du vill hämta nummerlappar för fler personer behöver du ta med en lista med startnummer och namn till Runners Store.

Här hittar du listan med startnummer. Du kan enkelt söka efter ditt namn genom att klicka Ctrl + F.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-Jansskogen. Start och mål är på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken Lag.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Folk i samma lag behöver inte alla vara anmälda i samma startgrupp – man utgår från sin egen tid och det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Observera att lagnamnet måste vara identiskt angivet för alla lagmedlemmar. Om ni väljer att döpa ert lag till EKONOMERNA (med versaler) och någon anmäler sig till laget ekonomerna istället kommer dessa att tillhöra två olika lag.

Ombyte och garderob
Vi rekommenderar att man kommer ombytt till Stockholms Stadion. Om du har en väska som behöver lämnas in kommer det att finnas möjlighet att lämna in den, vi har personal som tar hand om den. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Pris
480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms). I priset ingår tidtagning, picknickmat, dryck, medalj.

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i info om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till event@finansliv.se och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Betalning
Du kan anmäla dig och betala direkt med kort på sajten. Om du anmäler fler än 10 löpare utgår 10% rabatt, om du anmäler fler än 20 löpare utgår 20% rabatt. Om du vill anmäla fler än 10 löpare mejlar du event@finansliv.se så återkopplar vi med en excel-mall där du kan fylla i alla uppgifter och få en faktura med rabatt.

Anmälan
Din bokning är bindande. Vi betalar inte tillbaka deltagaravgiften om du inte kan springa, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Om du byter med någon meddela namnändring i tid så att tidtagningen blir rätt. Du som anmält dig till vårt event kommer att få nyhetsbrev från Finansliv.

Dela eventet