Gå direkt till textinnehållet

Finansloppet 2023

Finansbranschens löparfest - ett perfekt sätt att starta hösten med dina kolleger!

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 5 september 2023, 18:00–20:00
Pris 550:- exkl. moms

Finansloppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar inom bank, finans och försäkring. Spring, jogga eller gå 3,8 km tillsammans med branschen och dina kolleger.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-Jansskogen. Start och mål är på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken lag.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18–20 minuter
Startgrupp 3: 20–23 minuter
Startgrupp 4: 23–30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, du tävlar både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Alla i ett lag behöver inte vara anmälda i samma startgrupp – man utgår från sin egen tid och det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Observera att lagnamnet måste vara identiskt angivet för alla lagmedlemmar. Om ni väljer att döpa ert lag till EKONOMERNA (med versaler) och någon skriver ekonomerna istället kommer dessa att tillhöra två olika lag. I år sker anmälningarna till loppet via Neptron som sköter tidtagningen (se länk och bokningsknapp nedan). Vi tar inte emot bokningar via mejl.

Ombyte och garderob
Vi rekommenderar att man kommer ombytt, möjligheterna att byta om i omklädningsrum är begränsade. Om du har en väska som behöver lämnas in så finns möjlighet att lämna den inne på Stockholms Stadion. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska så att du lätt kan hitta rätt väska efter loppet.

Pris
Ordinarie pris är 490 kronor ex. moms och gäller fram till och med 16 juni. Mellan 17 juni och 18 augusti är priset 550 kronor ex. moms. Bokning och betalning sker via bokningsknapparna nedan. Du kan betala direkt via länken, eller betala via faktura. Är ni fler än 10 personer från samma företag utgår 10 procent rabatt, och fler än 20 anmälda får 20 procent rabatt.

Om ni är många från samma företag som ska springa kan vi ge dig en egen direktlänk som ni på företaget kan sprida, och så kan var och en kan anmäla sig själv. Dokumentet kan vara öppet och kan fyllas på vartefter. Du kan fortsätta att anmäla personer från ditt företag och samla dem på samma faktura fram till den 14 augusti. Du kan inte ta bort namn som är anmälda, men det går bra att byta namn. Om du vill anmäla fler efter 14 augusti går det bra, men då hamnar dessa på en separat faktura.

Efteranmälningar kan göras efter den 18 augusti, och betalas med swish eller kreditkort via Betala direkt-länken.

Startnummer och nummerlappar

Nummerlapparna hämtas på löparbutiken Runners Store på Regeringsgatan 26 i Stockholm torsdagen den 31 augusti och fredagen den 1 september, mellan klockan 10.00 och 18.00. Du kommer att få ett mejl med länk där du hittar ditt startnummer.

Efter loppet

När du går i mål på Stockholms stadion finns bananer och vatten till alla löpare, och medalj för de som valt att de vill ha en sådan. Du får också en picnic-påse med en wrap, dryck och proteinbar.  Slå dig ner i närheten utanför Stadion eller inne på läktaren tillsammans med dina kollegor och pusta ut och fyll på energidepåerna.

Väl mött den 5 september!

Dela eventet