Gå direkt till textinnehållet

Hur ska vi stå ut med varandra?

Plats IVAs Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm
Tid 26 mars 2015, 07:30 - 08:45
Pris 350:- exkl. moms

Hur ofta funderar man inte på varför människor är som de är? Varför gör de som de gör, och varför gör de inte som just jag vill? Det är jättetrevligt med människor, men de ställer till med en hel del stolligheter och man ställer sig frågan gång efter gång: Finns det verkligen hopp för mänskligheten? Och måste man verkligen vara optimist, positiv och leva i nuet.

Den erfarne föreläsaren Mattias Lundberg problematiserar hur vi människor fungerar och hur våra relationer påverkas av de förväntningar vi har på varandra.

mattiasLundblad_3010100051

Mattias Lundberg – legitimerad psykolog, Docent i psykologi vid Umeå universitet och författare. Mattias är känd för sitt rättframma sätt och sin förmåga att förklara komplexa psykologiska fenomen på ett lättillgängligt o inbjudande sätt. Men trots sitt norrbottniska ursprung blixtrar det på scenen av energi, och han backar inte för att ifrågasätta gamla ”sanningar”, Mattias har skrivit åtta böcker blanda andra Jäkla Människa, och senast försäljningssuccén ”Den Lyckliga Pessimisten – varför negativt tänkande är positivt”

Dela eventet