Gå direkt till textinnehållet

Medieruset 2022

Välkommen till mediebranschens löparfest! Medieruset är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar i mediebranschen.

Plats Stockholms Stadion, Lidingövägen 1
Tid 31 augusti 2022, 16.30 - 18.00
Pris 480 kr:- exkl. moms

Nummerlappar och startnummer
Nummerlappar kommer att delas ut den 26 augusti och den 29 augusti i sportbutiken Runners Store, Regeringsgatan 26, mellan kl 10.00 och 18.00. Om du vill hämta ut nummerlappar till dina kolleger tar du med dig ett papper med namnen och startnumren du ska hämta ut.  Här hittar du listan med startnummer. 

Du kan enkelt söka efter ditt namn genom att klicka Ctrl + F.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-Jansskogen med start och mål på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt, men kan också tävla i lag om ni är minst tre personer och max tio i samma lag. Läs mer under rubriken lag.

Arrangör
Tidningen Journalisten AB.

Tid
Uppvärmning startar kl. 16.15. Medieruset startar kl. 16.30.

Dag
Onsdagen 31 augusti.

Ombyte och garderob
Vi rekommenderar att man kommer ombytt, begränsade möjligheter finns till ombyte på plats. Om du har en väska som behöver lämnas in kommer det att finnas möjlighet till det och personal som tar hand om den. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag från samma företag eller organisation. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Lagnamnet måste vara identiskt registrerat för att laget ska bli helt. Tänk på att vara noga med att versaler och gemena ser lika på alla anmälda när du anmäler lagnamnet.

Pris
480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms). I priset ingår tidtagning, mat, dryck, medalj.

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i info om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till medieruset@journalisten.se och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet. Fler än 10 anmälda löpare från samma företag  ger 10 % rabatt, fler än 20 från samma företag ger 20% rabatt.

Betalning
Du kan betala din anmälan med kort här på sajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor. Vill du anmäla fler än 10 personer mejlar du till medieruset@journalisten.se så återkopplar vi med en excelmall där du fyller i alla uppgifter, och du får en faktura på totalbeloppet med rabatt.

Anmälan
Din bokning är bindande och vi betalar inte tillbaka deltagaravgiften om du inte kan springa, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Om du byter med någon vänligen meddela oss om bytet så att vi kan ändra namn i listan och till tidtagningen.

 

 

Dela eventet