EVENT

Finansloppet 2018

Välkommen till branschens löpartävling och årets Finanslopp 2018!

Plats Stockholm Stadion, Lidingövägen 1
Tid 30 augusti 2018, 18.00-20.00
Pris 495:- inkl. moms

Finansloppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar inom bank, finans och försäkring.

Prislista för anmälan

T.o.m. 30 juni 495 kr ink. moms

T.o.m. 23 augusti 555 kr ink. moms

30 augusti 619 kr ink. moms

 

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. För att få plats i första startgrupp krävs att du anger ett resultat från tidigare upplagor av Finansloppet eller något lopp på 10km. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Sponsorer

För sponsorfrågor kontakta finansloppet@finansliv.se.

 

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Ändringar
Om du vill byta lag eller göra andra ändringar så mejla finansloppet@finansliv.se senast den 24 augusti. Anmälan på webben är öppen fram till 23 augusti – där kan du lägga till personer till ditt lag genom att skriva in korrekt lagnamn. Efter detta gäller endast efteranmälan på plats den 30 augusti. Vid efteranmälan på plats är priset 619 kronor ink.moms.

Nummerlappsutdelning
Du kan hämta din nummerlapp den 27 och 28 augusti mellan kl. 10.00 och 19.00 i Intersports butik på Drottninggatan 53 eller den 30 augusti mellan klockan 16.00 och 17.30 på gräsplanen bakom Stockholms Stadion, framför GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan).

Picknick
Efter målgång blir det picknick (ingår i priset) i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Kom ihåg att anmäla specialkost i god tid om du behöver det. Det är också här du hämtar din nummerlapp före loppet och här som prisutdelningen sker. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Partnerföretag
Vill ditt företag vara med som partner? Ring Johanna Fock, eventansvarig: 0768-68 68 21 eller mejla till finansloppet@finansliv.se. Att vara med som partner innebär att ditt företag marknadsför Finansloppet internt på er arbetsplats (vi förser er med material), och i utbyte sänker vi priset på anmälningsavgiften med 15% för alla som anmäler sig från ert bolag. Att vara med som partnerföretag innefattar inga kostnader för er.

Hjälpfulla länkar

Nyfiken på förra årets lopp? Bilder finns här!

Missa inget om Finansloppet – gilla oss på Facebook för nyheter och tips inför tävlingen!

Finansloppet anordnas i samarbete med:

 

Program

 • 16:00

  Nummerlappsutdelning och efteranmälan

 • 17:45

  Uppvärmning

 • 18:00

  Startgrupp 1 (vit)

 • 18:03

  Startgrupp 2 (blå)

 • 18:06

  Startgrupp 3 (grön)

 • 18:09

  Startgrupp 4 (rosa)

 • 18:12

  Startgrupp 5 (gul)

 • 19:00

  Picknick och Prisutdelning

Dela eventet
Boka plats

#Finansfredag

Finanslivs redaktörer Aron Sigblad och Anna de Lima Fagerlind om det senaste som hänt i finans- och försäkringsbranschen, vilka trender som påverkar branschen och vad Finansliv har på gång just nu. Nytt avsnitt varje fredag.
Se #finansfredag här
Nytt jobb på Finanskarriär! Länk i bio.
Eftertaxering känns mindre kul när man är fast övertygad om att fyra frimärken (inte tre) faktiskt klistrades fast på kuvertet enligt rådande portotabell.
Följ @Finansliv på Instagram