Gå direkt till textinnehållet

Finansloppet 2018

Välkommen till branschens löpartävling och årets Finanslopp 2018!

Plats Stockholm Stadion, Lidingövägen 1
Tid 30 augusti 2018, 18.00-20.00
Pris 555:- inkl. moms

Startlista
Här är startlistan där det framgår vilket startnummer du har.

Du kan enkelt söka efter ditt namn genom att klicka Ctrl + F.

Finansloppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar inom bank, finans och försäkring.

Sista anmälningsdag

Anmälan på webben är öppen till och med den 23 augusti.

Ingen efteranmälan på plats.

 

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Startgrupper
Vid bokning väljer du vilken startgrupp du ska tillhöra baserat på vilken tid du tror att du springer loppet på. För att få plats i första startgrupp krävs att du anger ett resultat från tidigare upplagor av Finansloppet eller något lopp på 10km. Observera att din startgrupp inte påverkar ditt resultat då tiden mäts med chip när du passerar start- och målgång. Personer i samma lag behöver inte heller vara i samma startgrupp.

Sponsorer

För sponsorfrågor kontakta finansloppet@finansliv.se.

 

Startgrupp 1: under 18 minuter
Startgrupp 2: 18-20 minuter
Startgrupp 3: 20-23 minuter
Startgrupp 4: 23-30 minuter
Startgrupp 5: över 30 minuter

Startlista
Startlista och startnummer publiceras den 24 augusti här på sajten.

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Folk i samma lag behöver inte alla vara anmälda i samma startgrupp – man utgår från sin egen tid och det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner. Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Om ni väljer att döpa ert lag till EKONOMERNA (med versaler) och någon skriver ekonomerna istället, tillhör dessa två olika lag. Lagnamnet måste alltså vara identiskt för att laget ska bli helt.

Ändringar
Om du vill byta lag, startgrupp eller göra andra ändringar så mejla finansloppet@finansliv.se senast den 23 augusti.

Nummerlappsutdelning
Du kan hämta din nummerlapp den 27 och 28 augusti mellan kl. 10.00 och 19.00 i Intersports butik på Drottninggatan 53 eller den 30 augusti mellan klockan 16.30 och 17.30 vid ingången till Stockholms Stadion på Lidingövägen.

Picknick
Efter målgång blir det picknick (ingår i priset) i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Kom ihåg att anmäla specialkost i god tid om du behöver det. Det är också här som prisutdelningen sker. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Pris
Ordinarie pris är 495 kronor ink. moms och gäller fram till och med 30 juni. I priset ingår tidtagning, picknick, dryck, medalj och gåva från Gant. Mellan 30 juni och 23 augusti är priset 555 kronor ink. moms. Som partnerföretag erhålls 15 % rabatt när man gör en gruppbokning senast den 21 augusti.
Ingen efteranmälan på plats.

Biljettköp
Väljer du att betala med kort så kan du betala direkt här på sajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor

Om ni vill göra en större bokning från ditt företag rekommenderar vi att ni först blir partnerföretag för att få 15 % rabatt på er bokning. Vi skickar då en excel-mall där ni smidigt fyller i alla deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till Finansliv som återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Din bokning är bindande. Vi betalar ej tillbaka deltagaravgiften, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega.

Partnerföretag
Att vara med som partner innebär att ditt företag marknadsför Finansloppet internt på er arbetsplats (vi förser er med material), och i utbyte sänker vi priset på anmälningsavgiften med 15% för alla som anmäler sig från ert bolag. Att vara med som partnerföretag innefattar inga kostnader för er. Vill ditt företag vara med som partner? Ring Johanna Fock, eventansvarig: 0768-68 68 21 eller mejla till finansloppet@finansliv.se.

Nyfiken på förra årets lopp? Bilder finns här!

Missa inget om Finansloppet – gilla oss på Facebook för nyheter och tips inför tävlingen!

Finansloppet anordnas i samarbete med:

 

 

SPONSORER:

 

 

 

 

Program

 • 16:00

  Nummerlappsutdelning

 • 17:45

  Uppvärmning

 • 18:00

  Startgrupp 1 (vit)

 • 18:02

  Startgrupp 2 (blå)

 • 18:04

  Startgrupp 3 (grön)

 • 18:06

  Startgrupp 4 (rosa)

 • 18:08

  Startgrupp 5 (gul)

 • 19:00

  Picknick och Prisutdelning

Dela eventet