Gå direkt till textinnehållet
Ny webbplats

Nu lanserar vi nya finansliv.se!

Finansliv Nu får finansliv.se en efterlängtad uppdatering och ny design. Tydligare navigering, modernare utseende och enklare att hitta rätt.

På finansliv.se finns som vanligt intervjuer, reportage och våra guider för dig som jobbar i branschen. Naturligtvis hittar du också vårt populära program Finansfredag på webbplatsen. Dessutom har det blivit enklare att hitta till vår jobbsajt finanskarriar.se där du hittar nya, spännande jobb i branschen.

Det är digitalbyrån Wonderfour som byggt och designat  nya finansliv.se i samarbete med redaktionen

Håll dig uppdaterad med Finanslivs nyhetsbrev

Din e-postadress kommer enbart att användas för att skicka ut nyhetsbrev och relevant information som inbjudningar från Finansliv. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Har du synpunkter på den nya webbplatsen så hör av dig till oss: redaktion@finansliv.se

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord