Gå direkt till textinnehållet

Vad behöver 55-åringarna?

55-åringar och deras pengar är mitt fokus den här veckan. Turnén går genom våra största städer. Frågorna är bla: hur mycket pengar ska vi spara? i vad? och hur kan vi plocka ut dem?  

Upp till 1 000 engagerade 55-åringar räknar jag med att träffa nu i veckan. För inga är så ”på” som dagens 55-åringar. De är inte bara många utan långt mer angelägna än alla andra sparare jag träffar. De är heta. De har inte bara bra ställt, de har också intresset, eftersom de ser de ska  inte jobba hur länge som helst. De är beredd att diskutera, vill veta och söker svar gärna i många timmar. Därför veckan 55-turné.

Under 1,5 timmar ska vi få fram 55-åringens bästa fakta, jämför fonder, räntan, skatter, rådgivare, förväntningar och sänka avgifter mm. Och så avslutar vi med en ”sparrunda” där du och vi alla kastar fram våra favoritfonder, aktier, konton, frågor och tankar och vi diskuterar för att hitta svar inspirera varandra.

Vill du ansluta är det bara att komma förbi! Och skicka gärna dina önskemål och frågor redan nu! /claes.hemberg@avanzabank.se

55+Malmö 5 APRIL http://shorturl.se/?uDhTI

55+Göteborg 6 APRIL  http://shorturl.se/?AOCvh

55+Stockholm 7 APRIL http://shorturl.se/?EN1Am

Mest läst

»Hur oacceptabelt är oacceptabelt när det gäller affärer med länder som startar krig eller kidnappar och fängslar oliktänkande, undrar Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Läs Axel Andéns ledare

Finansförbundets krönika

»Genom att vara aktiva lokalt och vara många ombud kan vi använda kollektivavtalets och arbetsmiljöavtalens fulla kapacitet.«
Läs Finansförbundets krönika