Gå direkt till textinnehållet

Vad behöver 55-åringarna?

55-åringar och deras pengar är mitt fokus den här veckan. Turnén går genom våra största städer. Frågorna är bla: hur mycket pengar ska vi spara? i vad? och hur kan vi plocka ut dem?  

Upp till 1 000 engagerade 55-åringar räknar jag med att träffa nu i veckan. För inga är så ”på” som dagens 55-åringar. De är inte bara många utan långt mer angelägna än alla andra sparare jag träffar. De är heta. De har inte bara bra ställt, de har också intresset, eftersom de ser de ska  inte jobba hur länge som helst. De är beredd att diskutera, vill veta och söker svar gärna i många timmar. Därför veckan 55-turné.

Under 1,5 timmar ska vi få fram 55-åringens bästa fakta, jämför fonder, räntan, skatter, rådgivare, förväntningar och sänka avgifter mm. Och så avslutar vi med en ”sparrunda” där du och vi alla kastar fram våra favoritfonder, aktier, konton, frågor och tankar och vi diskuterar för att hitta svar inspirera varandra.

Vill du ansluta är det bara att komma förbi! Och skicka gärna dina önskemål och frågor redan nu! /claes.hemberg@avanzabank.se

55+Malmö 5 APRIL http://shorturl.se/?uDhTI

55+Göteborg 6 APRIL  http://shorturl.se/?AOCvh

55+Stockholm 7 APRIL http://shorturl.se/?EN1Am

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord