Gå direkt till textinnehållet

Vardagsekonomi nu över hela landet

Den prisbelönta föreläsningsserien Trygga din ekonomiska framtid finns nu över hela Sverige. Det är bland annat mina elever,  Folkuniversitets ekonomilärare, som hålla i taktpinnen.

 

Senaste åren har ett antal ekonomer och Finansinspektionen jobbat ihop för att ta fram en utbildning i privatekonomi. Vi har prövat den på unga, gamla, anställda och elever för att hitta ett aptitligt format.

 

Sedan utbildade vi fackliga representatner och även lärare som kan utbilda vidare. Så även om inte jag håller i första passet i Kalmar och Umeå så kommer ni känna igen bilderna och resonemanget från originalet, är på

 

FILM http://urplay.se/170419.

 

195 kronor kostar nu 2 timmarkursen runt om i landet: http://bit.ly/RCwtbf

 

Skickar du dit grannen?/claes hemberg

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord