Gå direkt till textinnehållet

Prenumerera

Finansliv är magasinet för dig som jobbar i bank- försäkrings- och finansvärlden. Läs om branschen inifrån, se de stora sammanhangen och få perspektiv. I Finansliv får du unik insyn i händelserna, personerna och trenderna i en bransch i rörelse.

Finansliv montage omslag

7 nummer för 690 kronor (ink. moms)

»Här tecknar du din prenumeration till ordinarie pris. (Utland: 7 nummer för 840 kronor.)

7 nummer för 349 kronor (ink. moms)

Är du pensionär eller student? Då kan du teckna en prenumeration till rabatterat pris.
»Här tecknar du din prenumeration och tar del av erbjudandet. (Utland pensionär/student: 7 nummer för 499 kronor.)

Beställ enstaka nummer

Vill du beställa ett enstaka nummer av Finansliv så mejlar du din adress och vilket nummer du vill köpa till prenumeration@finansliv.se. Priset är 99 kronor (ink. moms) + porto.

Ändra dina prenumerationsuppgifter

Är du medlem i Finansförbundet och behöver göra ändringar mejlar du medlem@finansforbundet.se.
Har du en betald prenumeration på tidningen, utan koppling till ditt fackförbund, och behöver göra ändringar ringer du kundtjänst på telefon 08-522 53 122, mejlar prenumeration@preno.se eller ändrar själv hos Preno.

 

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord