Gå direkt till textinnehållet

Prenumerera

Vi kan branschen! Finansliv är magasinet för dig som jobbar i bank- försäkrings- och finansvärlden. Läs om skildrar branschen inifrån, ser de stora sammanhangen och ger perspektiv. Du får unik insyn i händelserna, personerna och trenderna i en bransch i rörelse.

Finansliv montage omslag

7 nummer för 690 kronor (ink. moms)

»Här tecknar du din prenumeration till ordinarie pris.

7 nummer för 349 kronor (ink. moms)

Är du pensionär eller student? Då kan du teckna en prenumeration till rabatterat pris.
»Här tecknar du din prenumeration och tar del av erbjudandet.

Beställ enstaka nummer

Vill du beställa ett enstaka nummer av Finansliv så mejlar du din adress och vilket nummer du vill köpa till prenumeration@finansliv.se. Priset är 99 kronor (ink. moms) + porto.

Ändra dina prenumerationsuppgifter

Är du medlem i Finansförbundet och behöver göra ändringar mejlar du medlem@finansforbundet.se.
Har du en betald prenumeration på tidningen, utan koppling till ditt fackförbund, och behöver göra ändringar ringer du kundtjänst på telefon 08-522 53 122, mejlar prenumeration@preno.se eller ändrar själv hos Preno.

 

»I dagsläget har de generativa AI-chatbotarna fortfarande mycket att lära«, skriver Finanslivs tf chefredaktör Julia Nilsson.
Läs Julia Nilssons ledare

Debatt: »Fondavgifter kostar spararna en förmögenhet«

»Dyra och ofta ganska dåliga fonder där spararna sitter inlåsta på grund av en överhängande skatteskuld är en guldgruva för fondbolagen, men en dålig investering för privatspararna«, skriver Erik Nordenskjöld på värdepappersbolaget Citroneer.
Läs debattartikeln