»Det finns många snabba tjejer inom finansvärlden«
Foto: Alexander Donka

»Det finns många snabba tjejer inom finansvärlden«

Hallå där Helena Karlsson, Länsförsäkringar, som vann damklassen på Finansloppet förra året...

…Varför tror du att du lyckades ta hem segern förra året?

– Jag tränar generellt mycket och springer faktiskt orientering på elitnivå när jag inte är på kontoret, så min grundfysik är väl rätt bra i jämfört med många andra. Ibland springer jag löplopp för tränings- och skojs skull men för det mesta är det längre distanser än på Finansloppet, vilket alltid gör Finansloppet lite extra nervöst för mig.

Du har varit med flera år, varför springer du Finansloppet?

– Det är ett fint, mysigt och väldigt roligt lopp. Mitt bästa minne av loppet var faktiskt 2017 när vi vann med tjejlaget. Vi hade ingen aning om det, satt och picknickade och uppfattade inte vårt lagnamn förän speakern ropade upp det för tredje gången, vi blev så glada.

Vinner du i år igen?

– Jag planerar att springa även i år. Jag siktar alltid högt men det finns många snabba tjejer inom finansvärlden.

Här kan du läsa mer om Finansloppet 2019.

publicerad
10 juni 2019
Den 19 november bjuder vi in till #finanslivsfrukost om vett och etikett i arbetslivet! ☕️Etikettexperten Annmarie Palm föreläser. Boka din plats nu! Länk i bion. #finansliv #vettochetikett
”Vad som är positivt? Här kanske man ska svara att man ska träffa nya kolleger och utbyta erfarenheter, men vet har tid med det??” —En av de tillfrågade i vår undersökning om aktivitetsbaserade kontor. Läs mer i nya Finansliv! #finans #finansbranschen #kontor #aktivitetsbaserat #aktivitetsbaseradarbetsplats
Sista chansen att anmäla sig! Snart är det dags för #finansloppet igen! På fredag är sista anmälningsdagen. Gå in på finansliv.se och boka din plats!
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
Följ @Finansliv på Instagram