Gå direkt till textinnehållet

Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Tidningen Finansliv anlitar Martin Ahlquist som tf VD, chefredaktör och ansvarig utgivare för att leda Finanslivs publicistiska och kommersiella verksamhet.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss Martin Ahlquist. Hans gedigna erfarenhet och kompetens inom tidningsområdet, inte minst från Fokus, kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Anders Johansson, ordförande i Finansliv Sverige AB.

Martin Ahlquist tillträder 1/1 2016 i samband med att tidningens nuvarande VD och chefredaktör Unn Edberg börjar som vice vd på Chef.

– Finansliv har under Unn Edbergs ledning utvecklats på ett imponerande sätt och det ska bli väldigt roligt att, tillsammans med de duktiga medarbetarna, arbeta med Finanslivs olika verksamheter, säger Martin Ahlquist.

Finansliv är ett magasin som läses av 50 800 personer inom bank, försäkring och finans. Finansliv har även en omfattande eventverksamhet med flera tusen årliga deltagare.

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord