Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Tidningen Finansliv anlitar Martin Ahlquist som tf VD, chefredaktör och ansvarig utgivare för att leda Finanslivs publicistiska och kommersiella verksamhet.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss Martin Ahlquist. Hans gedigna erfarenhet och kompetens inom tidningsområdet, inte minst från Fokus, kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Anders Johansson, ordförande i Finansliv Sverige AB.

Martin Ahlquist tillträder 1/1 2016 i samband med att tidningens nuvarande VD och chefredaktör Unn Edberg börjar som vice vd på Chef.

– Finansliv har under Unn Edbergs ledning utvecklats på ett imponerande sätt och det ska bli väldigt roligt att, tillsammans med de duktiga medarbetarna, arbeta med Finanslivs olika verksamheter, säger Martin Ahlquist.

Finansliv är ett magasin som läses av 50 800 personer inom bank, försäkring och finans. Finansliv har även en omfattande eventverksamhet med flera tusen årliga deltagare.

publicerad
3 december 2015
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
NY SPONSOR. Nu är det klart - @thenaiainitiative är på plats och delar ut dryck till alla som springer Finansloppet.
Den 5 september springer branschen Finansloppet. ✔️Start och mål på Stockholms Stadion. ✔️3,8 km i Lill-Jansskogen. ✔️Picknick och branschmingel efter loppet. ✔️Spring, jogga eller promenera i skogen. www.finansloppet.se #finans #löpning #bank #försäkring
Anmälan är öppen! #finansloppet2019
Nytt nummer! Läs om förtroendekrisen som skakar branschen. #finans #svpol #magazinecover #hållbarhet #finansliv #sustainability #cover #swedbank #finansbranschen #danske
Följ @Finansliv på Instagram