Gå direkt till textinnehållet

Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Tidningen Finansliv anlitar Martin Ahlquist som tf VD, chefredaktör och ansvarig utgivare för att leda Finanslivs publicistiska och kommersiella verksamhet.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss Martin Ahlquist. Hans gedigna erfarenhet och kompetens inom tidningsområdet, inte minst från Fokus, kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Anders Johansson, ordförande i Finansliv Sverige AB.

Martin Ahlquist tillträder 1/1 2016 i samband med att tidningens nuvarande VD och chefredaktör Unn Edberg börjar som vice vd på Chef.

– Finansliv har under Unn Edbergs ledning utvecklats på ett imponerande sätt och det ska bli väldigt roligt att, tillsammans med de duktiga medarbetarna, arbeta med Finanslivs olika verksamheter, säger Martin Ahlquist.

Finansliv är ett magasin som läses av 50 800 personer inom bank, försäkring och finans. Finansliv har även en omfattande eventverksamhet med flera tusen årliga deltagare.

»Hur oacceptabelt är oacceptabelt när det gäller affärer med länder som startar krig eller kidnappar och fängslar oliktänkande, undrar Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Läs Axel Andéns ledare

Finansförbundets krönika

»Genom att vara aktiva lokalt och vara många ombud kan vi använda kollektivavtalets och arbetsmiljöavtalens fulla kapacitet.«
Läs Finansförbundets krönika

Mest läst