Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Finansliv anlitar Martin Ahlquist

Tidningen Finansliv anlitar Martin Ahlquist som tf VD, chefredaktör och ansvarig utgivare för att leda Finanslivs publicistiska och kommersiella verksamhet.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss Martin Ahlquist. Hans gedigna erfarenhet och kompetens inom tidningsområdet, inte minst från Fokus, kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Anders Johansson, ordförande i Finansliv Sverige AB.

Martin Ahlquist tillträder 1/1 2016 i samband med att tidningens nuvarande VD och chefredaktör Unn Edberg börjar som vice vd på Chef.

– Finansliv har under Unn Edbergs ledning utvecklats på ett imponerande sätt och det ska bli väldigt roligt att, tillsammans med de duktiga medarbetarna, arbeta med Finanslivs olika verksamheter, säger Martin Ahlquist.

Finansliv är ett magasin som läses av 50 800 personer inom bank, försäkring och finans. Finansliv har även en omfattande eventverksamhet med flera tusen årliga deltagare.

publicerad
3 december 2015
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram