Gå direkt till textinnehållet
Finansloppet Gunnar Gradmark på Swedbank.

Gunnar Gradmark på Swedbank redo för Finansloppet: »Trevlig AW-känsla«

Finansloppet Den 31 augusti är det dags för Finansloppet. Har du inte anmält dig än så finns fortfarande chansen – sista anmälningsdag är på torsdag den 18 augusti. En av dem som anmält sig redan är Gunnar Gradmark, ordförande i Swedbanks löparsektion.

Hur kommer det sig att du anmälde dig till Finansloppet?
– Finansloppet ger såväl en trevlig AW-känsla som en adrenalinkick om man gillar att släppa på i spåret. Underbar gemenskap och ett perfekt tillfälle att komma ut med kolleger.

Har du sprungit loppet förut?
– Ja, vid flera tillfällen. Har nog inte blivit varje år, men försöker få ihop ett lag och planera in loppet i kalendern.

Hur ser dina träningsvanor ut?
– Lite varierande. Jag springer allt från någon enstaka mil i veckan till uppåt åtta mil i veckan. Mest i skog då jag är löpcoach för Team Nordic Trail på min fritid utanför banken.

Har du något mål med loppet?
– Normalt har jag djärva fartmål, men i år har inte styrketräningen blivit av så jag kommer se loppet mer som ett sätt att mäta mig och träffa gott folk.

Vad ser du mest fram emot?
– Gemenskapen till egna och andra branschkolleger. Man springer alltid på någon tidigare kollega som springer för något annat lag. Sånt är extra roligt!

Läs mer om Finansloppet och boka din plats här.

Mest läst

Finansförbundets krönika

»Finansförbundet och de flesta andra parter på arbets-marknaden är överens om teorin att inflationen bäst bekämpas genom minskad konsumtion«, skriver Finansförbundets presidium.
Läs Finansförbundets krönika
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord