Gå direkt till textinnehållet
Foto: Tor Johnsson

Spring ditt eget Finanslopp i sommar

Spring Finansloppet och vinn priser. Spring där det passar dig bäst och med social distansering.

Du kan springa Finansloppet trots coronapandemin.

För att hålla igång formen och inte deppa ihop för mycket när det mesta sätts på paus uppmuntrar Finansliv sin läsare att springa loppet ändå – där det passar bäst och med social distansering.

Mellan den 3 augusti och 3 september kan du gå, lunka eller springa de 3,8 kilometrarna och passa på att föreviga dig själv och lägga upp på sociala medier under hashtag #finansloppet.

Du har också chansen att vinna ett presentkort eller din deltagaravgift till nästa års Finanslopp. Då registrerar du din runda med valfri träningsapp, tar en bild på dig själv och mejlar detta till finansloppet@finansliv.se. Ett presentkort och fem deltagaravgifter lottas ut. Glöm inte namn och adress.

Mest läst

Finansförbundets krönika

»Finansförbundet och de flesta andra parter på arbets-marknaden är överens om teorin att inflationen bäst bekämpas genom minskad konsumtion«, skriver Finansförbundets presidium.
Läs Finansförbundets krönika
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord