Gå direkt till textinnehållet

Stort intresse för ökad livskvalitet

Inför en fullsatt frukostsal talade Pia Webb i dag om hur man kan få ökad livskvalitet. Att ge sig själv tid att reflektera - om än bara en minut - var ett tips.

Pia Webb arbetar med coachning och är expert inom området livskvalitet. På Finanslivfrukost lät hon deltagarna prova några av hennes verktyg. Dels fick alla prova att reflektera i en minut och sedan fick alla uppmaningen att agera på det som kommit upp.

– Det viktiga är att göra, ta ett litet steg, i dag eller senast i morgon tipsade hon.

Här kan du höra hennes svar på frågan: Vad är det första steget man ska ta om man vill öka sin livskvalitet?

 

Pia Webbs tre steg till ökad livskvalitet är: Investera i livskvalitet, prioritera tid att reflektera och agera medvetet.

Eftersom frukosten var fullsatt kommer Finansliv att erbjuda ett nytt datum till de som inte fick plats – 6 oktober, där finns fortfarande platser kvar.

frukost23sept2

 

 

frukost23sept

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord