Gå direkt till textinnehållet
Lars Förberg, medgrundare av Cevian Capital. Bild: ABB

Finansprofilen är sommarvärd i P1

Bland årets 58 sommarpratare i P1 finns endast ett par namn inom finans. Medgrundaren till Cevian Capital, Lars Förberg, är ett av dem. Ett annat välkänt namn i finanskretsar är Handelshögskolans rektor Lars Strannegård.

Lars Förberg är sommarvärd i P1 den 29 juli. Han är medgrundare av aktivitetsfonden Cevian Capital tillsammans med finansmannen Christer Gardell.

”Jag kommer att berätta om hur min firma jobbar med att förändra bolag och den förändring som jag själv gått igenom de senaste åren. Den kom plötsligt, förvånade mig själv och många andra. Jag blev inte en annan person, bara mer mig själv”, säger Lars Förberg i en kommentar.

Bland  sommarpratarna 2024 finns även Handelshögskolan i Stockholms rektor Lars Strannegård. Den 16 juli kommer han att prata om synen på kunskap, vikten att bredda sig och vilken roll kulturen har i våra liv.

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord