Hallå där Andreas Kramer…
Foto: Pavel Koubek/TT

Hallå där Andreas Kramer…

Kollegan ... kundtjänstmedarbetare på Collector Bank i Göteborg. Dessutom svensk rekordhållare på 800 meter med flera SM-guld i bagaget och en silvermedalj från friidrotts-EM i Berlin 2018.

Berätta om säsongen hittills, hur har det gått?

– Det har varit en intressant säsong med resultat som varit både upp och ned. Jag har gjort snabba tider och sprungit min tredje snabbaste tid, men det har också varit ett par dippar. Jag har fått många bra lopp och bland annat fått tävla flera Diamond Leagues. Nu VM i september som är årets stora mål.

Vad jobbar du med på Collector?

– Jag jobbar extra inom kundtjänst. Det är väldigt kul att få komma in och jobba, det är väldigt bra stämning på kontoret. Jag gör friddrotten i första hand och har flexibla arbetstider där jag jobbar mer i perioder och mindre när det är intensivt under tävlingssäsongen.

Hur går det att kombinera elitsatsningen med jobbet på banken?

– Jag skulle säga att det fungerar perfekt. Vi har ett väldigt bra upplägg och jag trivs jättebra med hur jag kan anpassa träningen utifrån mina arbetstider. Det kunde inte varit bättre.

Sponsrar Collector din elitsatsning?

– Ja, de stöttar mig med ett samarbete vi har utöver jobbet. Jag är väldigt glad och tacksam för det.

Vad är den vanligaste frågan du får från kollegorna?

– Det handlar oftast om de senaste tävlingarna, men det blir också en hel del om träning där jag kan dela med mig och ge tips. Det är många på kontoret som är intresserade, som följer mig och skickar hälsningar, det är jättekul. Kollegorna har blivit som ett extrateam som hejar på mig.

publicerad
10 oktober 2019
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram