Tack för ett fantastiskt Finansloppet!

Tack för ett fantastiskt Finansloppet!

Solen sken när det femte Finansloppet arrangerades med start och mål på Stockholm Stadion.

Över 900 löpare hade anmält sig till det 3,7 kilometer långa Finansloppet som arrangerades 26 augusti. Urban Tribes skötte uppvärmningen och det var taggad stämning i starten. Fem startgrupper gjorde att banan inte blev särskilt trång.

Vinnare i herrklassen blev Daniel Olerup, Investor, på 12.56. Tvåa blev Fredrik Grimborg, TeliaSonera Finance och trea Erik Elander, Swedbank. I damklassen blev Sofia Sihver, Pangea Property Partners etta på 14.32 , tvåa Marielle Ramel, Söderberg & Partners och trea Helena Edling, SEB. Men det var verkligen inte bara snabbast som räknades i Finansloppet. Många valde att gå raskt eller i sakta mak och två herrar i kostym hade till och med ett affärsmöte runt banan.

Vinnande herrlag blev Alecta, andraplatsen i lagtävlingen gick till ”Steget före” från Swedbank och tredjeplatsen gick till ”Med marginalen på vår sida” (från Marginalen bank) som dessutom knep pris för bästa lagnamn, tätt följt av ”All you need is Löf” från Patientförsäkringen Löf.

Vinnande damlag blev Hannover Re och vinnande mixade lag kom från Söderberg & Partners, där bland annat fjolårsvinnaren i damklassen Marielle Ramel, ingick.

Efter loppet blev det picknick med wrap, dricka och choklad i gröngräset. Den ljumma kvällen gjorde att många passade på att stanna och ha mysig picknick med kollegerna.

Här är resultaten i herr- och damklassen.

Här är alla lagresultat.

Här är alla bilder

Så kolla in vem som är snabbast inom bank, försäkring, finans, på ditt företag, hos din konkurrent eller hos branschens leverantörer! Alla som deltog fick – och var väl värda – en medalj för väg genomfört lopp i backig terräng.

Unn Edberg

Foto: Johan Jeppsson

Finansloppet-2015-2

Finansloppet-2015-5

Finansloppet-2015-61

publicerad
26 augusti 2015
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram