Gå direkt till textinnehållet

Slut på snoozen!

Hör du till de som gillar att snooza en extra gång på morgonen? Och ångrar dig varje gång du skyndar iväg till jobbet? Här har du fem tips på väckarklockor som får upp dig på morgonen – kanske inte på det mest behagliga sättet, men definitivt det mest effektiva.

Här finns de:

Alarmy – 20 kr för iOS och gratis för Android

Clocky – 399 kr på Coolstuff

Flying Alarm Clock – 199 kr på Coolstuff

Shake-it Alarm – Gratis för Android

Wake N Shake Alarm Clock – 10 kr på iOS

Koncentrationstest
När du ställer ditt alarm på kvällen ska du ta en bild på valfritt motiv. För att stänga av Alarmy på morgonen måste du ta en bild på samma motiv som innan – och alarmet säger ifrån om bilden inte är tillräckligt lik. Garanterat uppvaknande!

Rymmande pest
När alarmet går på Clocky så hoppar den ned från ditt nattduksbord och sticker i väg. Den snurrar pipande runt på golvet tills du klivit upp och stängt av klockan.

Flygande klockan
Väckarklocka som skjuter iväg en propeller när den ringer och inte slutar ringa förrän du hittat propellern placerat dit den igen.

Mardröm x3
Shake-it Alarm har tre hemska funktioner för att få upp dig.
Shake off: Skaka hårt tills alarmet slutar ringa
Scream off: Stäng av genom att skrika riktigt högt
Touch off: Stäng av genom att kontinuerligt trycka på skärmen

Bygga biceps?
Wake N Shake Alarm Clock är ett alarm utan snoozeknapp som endast går att stänga av genom att skaka telefonen riktigt hårt tills det tycker att det är lagom. No mercy.

Text: Diana Demin

Mest läst

Finansförbundets krönika

"Jag kommer att gå och rösta den 9e juni, och jag kommer välja ett parti som tror på partsmodellen och står upp för demokratin. Genom ett högt valdeltagande ökar vi i Sverige vårt inflytande i viktiga samhällsfrågor", skriver Ulrika Boëthius.
»Gör dig redo för EU-valet«
»Varje bransch som står utan en fackförbundstidning är mer sårbar för korruption, oegentligheter och missförhållanden«, skriver Finanslivs chefredaktör Axel Andén.
Några slutord