Slut på snoozen!

Slut på snoozen!

Hör du till de som gillar att snooza en extra gång på morgonen? Och ångrar dig varje gång du skyndar iväg till jobbet? Här har du fem tips på väckarklockor som får upp dig på morgonen – kanske inte på det mest behagliga sättet, men definitivt det mest effektiva.

Här finns de:

Alarmy – 20 kr för iOS och gratis för Android

Clocky – 399 kr på Coolstuff

Flying Alarm Clock – 199 kr på Coolstuff

Shake-it Alarm – Gratis för Android

Wake N Shake Alarm Clock – 10 kr på iOS

Koncentrationstest
När du ställer ditt alarm på kvällen ska du ta en bild på valfritt motiv. För att stänga av Alarmy på morgonen måste du ta en bild på samma motiv som innan – och alarmet säger ifrån om bilden inte är tillräckligt lik. Garanterat uppvaknande!

Rymmande pest
När alarmet går på Clocky så hoppar den ned från ditt nattduksbord och sticker i väg. Den snurrar pipande runt på golvet tills du klivit upp och stängt av klockan.

Flygande klockan
Väckarklocka som skjuter iväg en propeller när den ringer och inte slutar ringa förrän du hittat propellern placerat dit den igen.

Mardröm x3
Shake-it Alarm har tre hemska funktioner för att få upp dig.
Shake off: Skaka hårt tills alarmet slutar ringa
Scream off: Stäng av genom att skrika riktigt högt
Touch off: Stäng av genom att kontinuerligt trycka på skärmen

Bygga biceps?
Wake N Shake Alarm Clock är ett alarm utan snoozeknapp som endast går att stänga av genom att skaka telefonen riktigt hårt tills det tycker att det är lagom. No mercy.

Text: Diana Demin

publicerad
19 januari 2016
Nytt nummer av #finansliv ute! Vi har intervjuat Emma Glennow på @marginalen_bank och vi skriver naturligtvis också om hur branschen och de anställda har det under coronakrisen. Foto: @ylvasundgren
Tyvärr måste vi ställa in Finansloppet 2020. Mer info på finansliv.se
Vi har intervjuat Åsa Nilsson Billme, mångfaldschef på @nordea_sverige Nu på finansliv.se Foto: Ylva Sundgren.
Vi vill jobba hemma! #finanslivs undersökning visar att en majoritet av bankanställda vill ha möjligheten att jobba på distans. Varför? Läs mer i årets första nummer! Foto: @donkadoo
Nu kommer ett nytt nummer av #finansliv Läs bl.a. om: ➖Robotarna på @marginalen_bank ➖Intervju med @johannakull ➖Besök på @nordea_sverige i Uppsala ➖Intervju med Sean George, hedgefondförvaltare Foto: @donkadoo
Följ @Finansliv på Instagram