Slut på snoozen!

Slut på snoozen!

Hör du till de som gillar att snooza en extra gång på morgonen? Och ångrar dig varje gång du skyndar iväg till jobbet? Här har du fem tips på väckarklockor som får upp dig på morgonen – kanske inte på det mest behagliga sättet, men definitivt det mest effektiva.

Här finns de:

Alarmy – 20 kr för iOS och gratis för Android

Clocky – 399 kr på Coolstuff

Flying Alarm Clock – 199 kr på Coolstuff

Shake-it Alarm – Gratis för Android

Wake N Shake Alarm Clock – 10 kr på iOS

Koncentrationstest
När du ställer ditt alarm på kvällen ska du ta en bild på valfritt motiv. För att stänga av Alarmy på morgonen måste du ta en bild på samma motiv som innan – och alarmet säger ifrån om bilden inte är tillräckligt lik. Garanterat uppvaknande!

Rymmande pest
När alarmet går på Clocky så hoppar den ned från ditt nattduksbord och sticker i väg. Den snurrar pipande runt på golvet tills du klivit upp och stängt av klockan.

Flygande klockan
Väckarklocka som skjuter iväg en propeller när den ringer och inte slutar ringa förrän du hittat propellern placerat dit den igen.

Mardröm x3
Shake-it Alarm har tre hemska funktioner för att få upp dig.
Shake off: Skaka hårt tills alarmet slutar ringa
Scream off: Stäng av genom att skrika riktigt högt
Touch off: Stäng av genom att kontinuerligt trycka på skärmen

Bygga biceps?
Wake N Shake Alarm Clock är ett alarm utan snoozeknapp som endast går att stänga av genom att skaka telefonen riktigt hårt tills det tycker att det är lagom. No mercy.

Text: Diana Demin

publicerad
19 januari 2016
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
NY SPONSOR. Nu är det klart - @thenaiainitiative är på plats och delar ut dryck till alla som springer Finansloppet.
Den 5 september springer branschen Finansloppet. ✔️Start och mål på Stockholms Stadion. ✔️3,8 km i Lill-Jansskogen. ✔️Picknick och branschmingel efter loppet. ✔️Spring, jogga eller promenera i skogen. www.finansloppet.se #finans #löpning #bank #försäkring
Anmälan är öppen! #finansloppet2019
Nytt nummer! Läs om förtroendekrisen som skakar branschen. #finans #svpol #magazinecover #hållbarhet #finansliv #sustainability #cover #swedbank #finansbranschen #danske
Följ @Finansliv på Instagram