Träna smart!

Träna smart!

Ibland kan man behöva ta hjälp av materiella saker för att underlätta träningen - eller kanske bara göra den lite roligare. Här är fem prylar som gör träningen effektivare. Text: Diana Demin

Här finns de:

Fit ’N Clean Sport Wash – 99 kr på Stadium

Klean Kanteen – Från 229 kr på Naturcompaniet

Jaybird Bluebuds X – 1189 kr på Elgiganten

FlipBelt – 339 kr på FlipBelt

Smell Well – 89 kr och finns i sko- och sportbutiker.

Skippa plasten
Den rostfria vattenflaskan från Klean Kanteen är ett perfekt alternativ till den vanliga plastflaskan. Giftfri, hälsosam och finns dessutom i mängder av olika designalternativ, så du kan styla den helt efter tycke.

Tvätta bort svett
Fit ’N Clean Sport Wash är ett effektivt tvättmedel som tar bort svettlukt genom att bryta ned doftmolekylerna och samtidigt gör dina träningskläder rena och mjuka. Används som ett komplement till vanligt tvättmedel, ungefär var tredje tvätt.

Höfta till träningen
FlipBelt är ett funktionellt höftband där du kan förvara mobiltelefonen, kreditkortet och nycklarna under träningspasset. Bältet är gjort av ett fukttransporterande material och finns i flera färger och storlekar.

Väldoftande skor
Smell Well är en färgglad liten påse som tar bort dålig lukt genom att absorbera fukt och neutralisera pH-balansen i dina skor. Påsen är miljövänlig och varar i ca 3 månader.

Otrasslig lyssning
JayBird Bluebuds X är trådlösa hörlurar med bluetoothfunktion som gör att du slipper trådtrassel under träningspasset. Går att bära på två olika sätt beroende på din träningsform.

publicerad
9 november 2015
Sista chansen att anmäla sig! Snart är det dags för #finansloppet igen! På fredag är sista anmälningsdagen. Gå in på finansliv.se och boka din plats!
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
NY SPONSOR. Nu är det klart - @thenaiainitiative är på plats och delar ut dryck till alla som springer Finansloppet.
Den 5 september springer branschen Finansloppet. ✔️Start och mål på Stockholms Stadion. ✔️3,8 km i Lill-Jansskogen. ✔️Picknick och branschmingel efter loppet. ✔️Spring, jogga eller promenera i skogen. www.finansloppet.se #finans #löpning #bank #försäkring
Följ @Finansliv på Instagram