Boostad hälsa och billiga bolån

FÖRMÅNER Ett bolån på 1,5 miljoner till noll procents ränta, ögonoperation med bruttolöneavdrag, snabbare specialistvård och billigare försäkringar. Plus träningskortet betalt och träning på arbetstid. Grattis alla anställda i branschen, till många och värdefulla förmåner!

Finansliv har frågat de stora aktörerna i branschen vilka förmåner de erbjuder vid sidan av lönen, och svaren imponerar. Provkartan av förmåner vill aldrig ta slut. Tillsammans med de förmåner som kollektivavtalen ger, främst då tjänstepensionen och det förhöjda bidraget vid föräldraledighet, måste de utgöra ett svårslaget mervärde jämfört med andra branscher.

Kolla andras förmåner

Här kan du se en lista över vad de fem största försäkringsbolagen, bankerna och pensionsbolagen erbjuder för förmåner.

AMF

Folksam 

Handelsbanken

If

Länsförsäkringar AB

Nordea

SEB

SPP

Skandia

Swedbank

Trygg-Hansa

Text: BrittMari Lantto

 

publicerad
22 november 2013
Den 19 november bjuder vi in till #finanslivsfrukost om vett och etikett i arbetslivet! ☕️Etikettexperten Annmarie Palm föreläser. Boka din plats nu! Länk i bion. #finansliv #vettochetikett
”Vad som är positivt? Här kanske man ska svara att man ska träffa nya kolleger och utbyta erfarenheter, men vet har tid med det??” —En av de tillfrågade i vår undersökning om aktivitetsbaserade kontor. Läs mer i nya Finansliv! #finans #finansbranschen #kontor #aktivitetsbaserat #aktivitetsbaseradarbetsplats
Sista chansen att anmäla sig! Snart är det dags för #finansloppet igen! På fredag är sista anmälningsdagen. Gå in på finansliv.se och boka din plats!
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
Följ @Finansliv på Instagram