Boostad hälsa och billiga bolån

FÖRMÅNER Ett bolån på 1,5 miljoner till noll procents ränta, ögonoperation med bruttolöneavdrag, snabbare specialistvård och billigare försäkringar. Plus träningskortet betalt och träning på arbetstid. Grattis alla anställda i branschen, till många och värdefulla förmåner!

Finansliv har frågat de stora aktörerna i branschen vilka förmåner de erbjuder vid sidan av lönen, och svaren imponerar. Provkartan av förmåner vill aldrig ta slut. Tillsammans med de förmåner som kollektivavtalen ger, främst då tjänstepensionen och det förhöjda bidraget vid föräldraledighet, måste de utgöra ett svårslaget mervärde jämfört med andra branscher.

Kolla andras förmåner

Här kan du se en lista över vad de fem största försäkringsbolagen, bankerna och pensionsbolagen erbjuder för förmåner.

AMF

Folksam 

Handelsbanken

If

Länsförsäkringar AB

Nordea

SEB

SPP

Skandia

Swedbank

Trygg-Hansa

Text: BrittMari Lantto

 

publicerad
22 november 2013
NY SPONSOR. @naprapatlandslaget är på plats när branschen springer Finansloppet den 5 september!
NY SPONSOR. @nicks.se är på plats och delar ut chokladbars till alla som springer Finansloppet den 5/9 på Stockholms stadion.
NY SPONSOR. Nu är det klart - @thenaiainitiative är på plats och delar ut dryck till alla som springer Finansloppet.
Den 5 september springer branschen Finansloppet. ✔️Start och mål på Stockholms Stadion. ✔️3,8 km i Lill-Jansskogen. ✔️Picknick och branschmingel efter loppet. ✔️Spring, jogga eller promenera i skogen. www.finansloppet.se #finans #löpning #bank #försäkring
Anmälan är öppen! #finansloppet2019
Nytt nummer! Läs om förtroendekrisen som skakar branschen. #finans #svpol #magazinecover #hållbarhet #finansliv #sustainability #cover #swedbank #finansbranschen #danske
Följ @Finansliv på Instagram